Webbtips

Bra mat för dig

Här tar vi upp ämnen som rör tillvaron och livet. Det kan vara allt ifrån shopping till träning, undervisning, resor och skor. Allt samlat och förpackat i denna blogg eller vad man skall kalla det! Vi som driver sidan är intresserade av det mesta som händer och sker men kanske främst när det rör sig om träning och hälsa.

Marknadsföring på internet

Vill du bli en riktigt vass marknadsförare på internet då har du kommit rätt, vi är bloggarna som skriver om hur man sätter sin prägel för att få synas på world wide web. Genom våra artiklar och nyheter kommer du hitta tips och förslag på hur du bäst gör för att få ut ditt material och skapa virala succéer.

Företag och näringsbarometer

Nya företag inom många branscher dyker upp dagligen och Sverige är ett land som är bra på att ta tillvara nya idéer och tankar inom företagande. Det finns naturligtvis fortfarande vissa konservativa krafter som gärna jobbar emot de nya tankarna och idéerna, men få kan argumentera emot minskad arbetslöshet.

Svenskarnas företagande

Att vara entreprenör i Sverige är varken en dans på rosor eller ett bad i Hades. Vi är duktiga på att rekrytera bra folk, hålla igång flitens låga och samtidigt försöka expandera när den möjligheten visar sig. Samtidigt så anser många att vi måste bli bättre på att samarbeta små och stora företag emellan och ge startkapital till de startups som behöver ett sådant för att kunna utvecklas. De svenska bidragen och lånen som företagare har rätt till hjälper också till.